top of page
Image by Lisa Pellegrini

LIFESOFTSKILLS

LIFE HAPPENS. BE PREPARED

LifeSoftSkills este concretizarea visului nostru, acela ca oamenii să fie mereu pe primul loc. Pe primul loc în fața unui geam spart cu mingea, pe primul loc în fața unui examen eșuat, pe primul loc în fața unui salariu. Oricare ar fi scenariul, PE PRIMUL LOC

Despre LifeSoftSkills: About

NOI

WhatsApp Image 2022-04-28 at 10.22_edited.jpg

ANDREEA MUNTEANU

Psihoterapeut

"Ar trebui" să încep să mă prezint prin a scrie cum mă cheamă, dar asta vezi deja.Tocmai acești mulți de "trebuie", pe care îi internalizam din copilărie, ne fac să ne simțim inconfortabil. Ne ghidăm după o cale bine bătăturită în mintea noastră. Pe calea asta am învățat să mergem și continuăm cu aceste pattern-uri. Unii oameni pot funcționa așa, dar alții NU. Ei bine, dacă citești asta, înseamnă că vrei să construiești o altă cale, CALEA TA!


Procesul este unul anevoios pentru că tendința este să îți conservi comportamentul. Minții noastre nu îi plac schimbările; aici intervin eu! Voi fi alături de tine în procesul acesta, vom descoperi împreună ce anume te face să acționezi în acest fel și cum demontezi credințele.


Abordare mea este de orientare cognitiv-comportamentală, dar cel mai mult pentru mine contează relația terapeutică. Cred mult în construirea unei relații de încredere, un spațiu sigur pentru tine!

COSTIN IONESCU

Coach financiar

Voi colabora cu tine și te voi ghida cu scopul de a-ți atinge obiectivele financiare. Procesul este personalizat și îți voi asigura un mediu în care nu vei fi judecat. Vei primi suport, încurajări, și tool-uri necesare pentru a putea să iei decizii informate.

Cum pot eu să ajut mai exact

Specialitățile mele sunt:
– stabilirea obiectivelor financiare (în cazul în care acestea nu au fost definite în prealabil);
– bugetare (tehnici de lucru necesare pentru a construi un buget, pentru a urmări cheltuielile astfel încât să te încadrezi în buget);
– îmbunătățirea comportamentului financiar (responsabilizarea în raport cu banii);
– analiza gândurilor cu și despre bani cu scopul de a „însănătoși” gândurile care pot dăuna comportamentului financiar.

WhatsApp Image 2022-05-09 at 6.17_edited.jpg
Despre LifeSoftSkills: Team
bottom of page