top of page

SERVICIILE NOASTRE

Indiferent de nevoile tale, poți conta pe LifeSoftSkills pentru sprijinul pe care îl meriți. Vedem fiecare client ca fiind unic, motiv pentru care toate serviciile noastre sunt complet personalizate pentru a se potrivi nevoilor tale. Răsfoiește gama noastră de servicii de mai jos pentru a afla mai multe despre ce putem face pentru tine.

Therapy session

PSIHOTERAPIE INDIVIDUALĂ

250 lei/ședință

DEZVOLTARE PERSONALĂ

250 lei/ședință

Watercolor Butterfly 17_edited.png
Meeting

COACHING FINANCIAR

200 lei/ședință

Ai intrebări legate de ce facem noi? Poți să ne scrii acum.

Servicii: Services

TESTIMONIALE

Word on the Street

Pentru noi, la LifeSoftSkills, cea mai bună parte este să construim relații cu clienții noștri și să ne asigurăm că pleacă fericiți și mulțumiți. Am inclus câteva dintre feedback-urile lor mai jos pentru a te ajuta să îți creezi o imagine despre cum este să lucrezi cu noi. Dacă ai o mărturie pe care dorești să o adăugi, nu ezita să ne contactezi.

Servicii: Testimonials

Pot spune că de când lucrez cu Andreea sunt mult mai fericită și pot lua mult mai ușor decizii! Când am ajuns prima dată în cabinet eram într-o perioadă foarte ciudată din viața mea, nu mai reușeam să zâmbesc și să fiu copilul care obișnuiam să fiu în trecut, dar ea m-a ajutat să mă regăsesc pe mine! Ședințele terapeutice mi-au redat încrederea în mine și m-au ajutat să trec peste o parte din emoțiile negative care mă copleșesc! De când lucrez cu ea nu îmi mai este frica să zic ce gândesc și să îmi susțin opinia! Andreea a știut instant să mă facă să mă deschid în fața ei și merg de drag acolo acum!

Alexandra V

bottom of page